Danespo udbetaler rekord-høje afregningspriser til læggekartoffelavlere

Danespo udbetaler i disse dage efterbetaling til firmaets læggekartoffelavlere.

Læs mere

Danespo indvier nyt kartoffelcenter i Give

Danepos ny forædlingsstation og hovedkontor, som skal skabe rammerne for det udviklingsmiljø, hvor der skal udvikles fremtidens kartoffelplanter, blev indviet tirsdag d. 22. januar 2019.​

Læs mere

Danespo inaugurates a new potato center in Give

Danespo' s new breeding station and head office, which will create the framework for the development environment in which to develop the potato varieties of the future, was inaugurated on Tuesday 22 January 2019.

Læs mere

Besøg Danepso til Potato Europe 2018 i Bockerode, Tyskland

Potato Europe 2018 finder sted d. 12. og 13. september 2018

Læs mere

Første spadestik er taget

I dag har Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen taget det første spadestik til byggeriet af Danespos nye udviklings- og forskningsfaciliteter og hovedkontor.

Læs mere

Første spadestik til byggeriet af Danespos nye forsknings- og udviklingsfaciliteter samt hovedkontor

Første spadestik til byggeriet af ny forædlingsstation og hovedkontor, som skal skabe rammerne for det udviklingsmiljø, hvor der skal udvikles fremtidens kartoffelplanter tages af Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen mandag d. 22. januar 2018

Læs mere

François Desprez ny bestyrelsesformand i Danespo A/S

På Danespos generalforsamling i september i Billund fremhævede bestyrelsesformand Truels Damsgaard, DLF, at Danespo har haft endnu et succesfuldt år med et resultat efter skat på kr. 9,3 mio., det bedste resultat i selskabets seneste femårs periode

Læs mere

PM - Danespo ansætter nye unge medarbejdere

Danespo kom ud af 2016/2017 med det højeste resultat efter skat i den seneste 5-års periode, og denne udvikling skal fortsættes. Derfor ansætter Danespo nye medarbejdere til at fastholde og udvikle tre eksisterende stillinger i virksomheden.

Læs mere

PM - Endnu et godt kartoffel-år for Danespo

Danespo-koncernen kom ud af ud af 2016/2017 med det højeste resultat efter skat i den seneste 5 års periode på kr. 9,3 mio. mod kr. 9,2 mio. året før. Koncernomsætningen blev ligeledes på niveau med sidste år, i alt kr. 468 mio. i forhold til kr. 466 mio.

Læs mere

Danespo udbetaler den største samlede efterbetaling nogensinde

Danespo udbetaler kr. 9,5 mio. ekstra til læggekartoffelavlerne ud over den avlerpris, der allerede er betalt i løbet af sæsonen.

Læs mere

Nyhed fra Danespo: C20 Minut Kartofler!

Minut Kartofler er første skud på stammen fra vores C20 serie, som gør det lettere at spise kartofler

Læs mere

PR - Jens Holstborg ny adm. direktør i Danespo

- Jeg er rigtig glad for at kunne meddele, at det nye ledelsesteam i Danespo er sat, udtaler Truels Damsgaard, bestyrelsesformand i Danespo.

Læs mere

PR - Danespo styrker sin position i Frankrig

Danespo køber de sidste 49% af aktierne i sit franske datterselskab, Les Touquet Plants og styrker hermed sin position på det franske marked for læggekartofler. Samtidig ændrer selskabet navn til Danespo France.

Læs mere

PR - Danespo i ny stærk international ejerstruktur

Florimond Desprez køber DLG’s 49% aktiepost i Danespo A/S og vil sammen med DLFs 49% aktiepost udgøre den nye stærke ejerstruktur bag Danespo A/S. De resterende 2% ejes af avlere og medarbejdere.

Læs mere

Vil du købe kartofler?

Michael Flø
Michael er klar til at hjælpe dig
Michael Flø
Salgsansvarlig