Første spadestik til byggeriet af Danespos nye forsknings- og udviklingsfaciliteter samt hovedkontor

Første spadestik til byggeriet af ny forædlingsstation og hovedkontor, som skal skabe rammerne for det  udviklingsmiljø, hvor der skal udvikles fremtidens kartoffelplanter tages af Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen mandag d. 22. januar 2018 kl. 12.00

- Udviklingen i bioteknologi går særdeles stærkt i øjeblikket, og det er glædeligt og også helt essentielt for vores fortsatte forretningsudvikling, at vi får etableret et videncenter med tråde ud til resten af verdenen, som er det kommende marked for vores kartoffelsorter. Samtidig er det en fantastisk mulighed for os som virksomhed for at samle vores forskellige afdelinger og på den måde få endnu bedre mulighed for at udnytte de synergier, der ligger heri, end vi gør i dag. Vi er glade for, at vi kan forblive i Give og være en del af Vejle Kommunes stærke profil som fødevareregion, siger Jens Holstborg, CEO i Danespo.

Med det nye byggeri kommer Danespo til at samle forædlingsdelen med resten af organisation. Det vil sige, at der både bliver bygget en forædlingsstation, nye drivhuse samt nyt hovedkontor. De nye faciliteter vil komme til at skabe rammerne for fremtidens kartoffelforædling.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang, og vi er overbeviste om, at vi får skabt nogle spændende rammer for det udviklingsmiljø, som skal være medvirkende til, at vi fortsat kan være en del af at skabe fremtidens kartoffelplanter, siger Lars Næsted, direktør i Danespo.

Program for første spadestik, mandag d. 22. januar kl. 12, Dyrskuevej 15, 7323 Give
12.00 Velkomst v. adm. direktør Jens Holstborg, Danespo
12.10 Tale v. borgmester Jens Ejner Christensen, Vejle Kommune
12.20 Første spadestik
12.30 Transport til nuværende hovedkontor til let frokost

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Jens Holstborg, adm. direktør i Danespo på tlf. 40440747 eller jho@danespo.com

Lars Næsted, direktør i Danespo på tlf. 22191900 eller lna@danespo.com

 

Relateret foto: Danespos nye byggeri set fra vest

Første spadestik til byggeriet af Danespos nye forsknings- og udviklingsfaciliteter samt hovedkontor

TilbageVil du købe kartofler?

Michael Flø
Michael er klar til at hjælpe dig
Michael Flø
Salgsansvarlig