Spisekartofler og læggekartofler af højeste kvalitet

Danespo er en af Nordeuropas førende virksomheder indenfor forædling, salg og produktion af kvalitets spise- og læggekartofler

Danespo er din pålidelige og seriøse leverandør af kartofler af højeste kvalitet. Vi sælger store mængder spisekartofler i Danmark og udlandet, og vi eksporterer i dag læggekartofler til professionelle kartoffelavlere i Danmark og til mere end 40 lande verden over. Samtidig finder du vores læggekartofler i mange danske haver.

Vores store netværk af samarbejdspartnere og datterselskaber giver vores kunder store fordele i form af fleksibilitet, højt serviceniveau og stor knowhow om de enkelte kartoffelsorter og hvilke soter, der er bedst på forskellige markeder.

Vision

Danespo vil være en af de førende, internationale forædlings-, salgs- og produktionsvirksomheder af kvalitets spise- og læggekartofler.

Vi søger konstant at være på forkant med udviklingen, så vi til enhver tid er i stand til at tilbyde konkurrencedygtige kartoffelsorter, der matcher de enkelte markeders krav. Dette foregår ved at have et meget tæt samarbejde med de tilknyttede læggekartoffelavlere og at tage aktivt del i forædlingen af nye kartoffelsorter.

Mission

Danespo vil med udgangspunkt i branchens dygtigste avlere og medarbejdere forædle, dyrke og afsætte egne sorter, som giver kunder og avlere bedst mulig produktionsøkonomi og ejere bedst muligt investeringsafkast.

Vi vil levere markedets bedste kvalitet af spise- og læggekartofler. Læs mere om vores kvalitetsstandarder.