Internationale markeder

Vi eksporterer til over 40 lande, og vi er altid åbne over for at eksportere til nye markeder og udnytte nye muligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af spise- eller læggekartofler på dit marked. Vi er på mange markeder i hele verden for spise- og læggekartofler enten direkte, igennem datterselskaber eller via agenter og samarbejdspartnere.

Vi lægger stor vægt på den personlige og nære kontakt til vores kunder, og vi sætter stor ære i at holde, hvad vi lover.

International sortsafprøvning

Vores omfattende forædlingssamarbejde og internationale sortsafprøvning giver os et stort kendskab til hvilke sorter der fungerer på hvilke markeder. Vi arbejder hele tiden på at udbrede vores mange succesfulde sorter på verdensmarkederne og er altid åbne for nye samarbejdspartnere og kunder.

Kontakt os

Vi er aktive på mange af verdens markeder både med produktion og salg af læggekartofler. Vi følger med i markedssituationerne og kan altid tilbyde konkurrencedygtige priser på dit marked. Så kontakt os gerne.

Effektiv logistik

Vi har mange års erfaring med at fragte kartoflerne hurtigt og sikkert frem til kunderne i selv de mest risikofyldte egne af verden. Vi sætter stort fokus på at finde de rigtige logistikløsninger, fordi vi vil sørge for at læggematerialet stadig er af topkvalitet, når det når frem til vores kunder på forskellige læggetidspunkter.

Europa

Danespo er den førende leverandør af læggekartofler til det skandinaviske marked. Store mængder af vores spisekartofler bliver også solgt på det skandinaviske marked.

Igennem vores samarbejde med forædlingsstationen LKF Vandel har vi gennem de seneste 50 år fokuseret meget på forædling af sorter, der er egnede til lige netop de nordeuropæiske dyrkningsbetingelser.

Også det sydeuropæiske marked er et stort marked for os med mange leverancer af kartofler igennem sæsonen. 

Nordafrika & Mellemøsten

En stor del af Danespos produktion af læggekartofler sælges til markederne i Nordafrika og de østlige Middelhavslande.

Ud over standardsorter som Spunta og Desiree, udbyder vi en lang række nye sorter. Sammen med vores stærke lokale partnere og på gå grund af vores intense tilstedeværelse, introducerer vi nye produkter på disse, ofte meget komplekse, markeder.

Øvrige verden

Vi er aktive på mange af verdens markeder både med produktion og salg af læggekartofler. Vi følger med i markedssituationerne og kan altid tilbyde konkurrencedygtige priser på dit marked.