Første spadestik er taget

I dag har Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen taget det første spadestik til byggeriet af Danespos nye udviklings- og forskningsfaciliteter og hovedkontor. Forædlingsfaciliteterne forventes at være klar til, at R&D-afdelingen kan flytte ind i starten af august. Hovedkontoret vil stå færdigt til indflytning til oktober

Borgmester Jens Ejner Christensen var glad for invitationen til første spadestik. - Jeg er sikker på, at Danespo med det nye byggeri får skabt nogle fantastiske rammer for det udviklingsmiljø, som skal sikre, at det også i fremtiden er Danespo, der skaber fremtidens kartoffelplanter, siger Jens Ejner Christensen.

Første spadestik til byggeriet er starten på et spændende projekt, som Danespo har været i proces med igennem længere tid. Det nye byggeri skal først og fremmest sikre den fortsatte udvikling inden for forædling af nye kartoffelsorter. Dernæst vil de nye rammer også være medvirkende til at skabe endnu stærkere synergieffekter i organisationen.

- Vi er meget glade for, at vi i dag kan tage første spadestik til vores nye byggeri. Det er vigtigt, at vi fortsat har stærkt fokus på at udvikle nye kartoffelsorter, som danner grundstenen i vores forretningsudvikling. Vi skal hele tiden være på forkant og have nye sorter på vej, så vi kan være konkurrencedygtige både i Danmark og resten af verdenen. Samtidig ser vi frem til at få samlet organisationen mere, så vi kan opnå en endnu højere grad af forretningsudviklende synergieffekter på tværs af de forskellige afdelinger. Derudover er vi glade for at kunne bidrage til Vejle Kommunes fortsatte udvikling med en stærk fødevareklynge, siger Jens Holstborg, adm. direktør i Danespo.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Jens Holstborg, adm. direktør i Danespo på tlf. 40440747 eller jho@danespo.com

 

Første spadestik er taget

TilbageVil du købe kartofler?

Michael Flø
Michael er klar til at hjælpe dig
Michael Flø
Salgsansvarlig