Græske kartoffel-ægge muffins
12 stk | 40 minutter
Ingredienser
300 g kartofler, skæres i tern
2 skalotteløg, snittes fint
8 æg
1 spsk tørret oregano
½ tsk salt
½ tsk peber
80g fetatern
80g soltørrede tomater, skæres i små stykker
Andet
Muffinforme
Fremgangsmåde
1.Kom kartofler, løg og oregano på en pande med lidt smagsneutral olie og steg elementerne, indtil kartoflerne er al dente.
2. Tænd din ovn på 180 grader, varmluft. Find din muffins form frem og kom muffinforme ned i hullerne, hvorefter de stegte kartofler og løg fordeles ud.
3. Pisk æg, salt og peber godt sammen og hæld æggemassen ud hullerne med kartofler og løg. Overfyld ikke hullerne, da dine muffins hæver op under bagning.
4. Som det sidste fordeles lidt feta og soltørrede tomater ud i hvert hul.
5. Bag dine muffins i midten af ovnen i cirka 20 minutter, indtil de bliver gyldne på toppen.
