Umuts kartofler med røget muslingemayonnaise og karse
Ingredienser:
Kogte kartofler
Karse
300 g mayonnaise
100 g røgede muslinger
Saft af 1/2 citron
1 tsk paprika
1 tsk Worcestershire sauce
1/2 tsk hvidløgspulver
Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde:
- I en skål kombineres mayonnaise, røget muslinger saft fra citron, paprika, Worcestershire sauce og hvidløgspulver. Brug en ske eller piskeris til at blande ingredienserne sammen, indtil de er godt kombineret.
- Smag mayonnaisen til med salt og peber efter smag. Hvis du ønsker det mere krydret, kan du tilføje en smule ekstra paprika eller Worcestershire sauce.
- Når mayonnaisen er godt blandet og smagt til, dækkes skålen, og mayonnaisen opbevares i køleskabet i mindst 30 minutter for at lade smagene blande sig og forbedre sig.
- Skiver af de kogte kartofler sprøjtes med mayonnaisen og pyntes af med karse.
