Bagte kartofler i ovnen med kyllingelår anrettet på toppen
4 serveringer | 1 time 20 minutter
Ingredienser
750 g kyllingelår
1 spsk rapsolie
2 spsk paprika
1 spsk tørret rosmarin
3 spsk barbecuesauce
500 g kartofler, mellemstore tern
2 porrer, tynde ringe
4 fed hvidløg, presset
½ rød, gul & grøn peberfrugt, tern
250 g cherrytomater, hele
4 spsk rapsolie
1 spsk tørret rosmarin
Salt og peber
Pynt
1 håndfuld frisk rosmarin
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og find et ildfast fad, som du ønsker at anrette i.
2. Kom kyllingen i en pose sammen med olie, paprika, rosmarin og barbecuesauce. Bland det hele rund og lad det marinere i 15 minutter på køl.
3. I mellemtiden skyller og skærer du alle grøntsagerne. Kom alle elementerne i en skål og vend dem sammen med olie og rosmarin, hvorefter elementerne bages i 15 minutter.
4. Når kyllingen er færdig med at marinere, anretter du den oven på grøntsagerne i det ildfaste fad. Bag det hele i 30 minutter.
4. Pynt retten med frisk rosmarin.
