To-go glas med bagte kartofler og grønt
2 glas | 30 minutter
Ingredienser
Bagte kartofler
300g kartofler, små tern
Rapsolie
Drys med paprika, salt og peber
Fyld
1 håndfuld feldsalat
1 håndfuld cherrytomater, halveret i skiver
½ rødløg, tern
1 håndfuld fetatern
50g majs
1 lille håndfuld saltede peanuts
Dressing
4 spsk crème fraiche
1 spsk paprika
1 spsk sriracha sauce
1 fed hvidløg, presset
½ tsk salt og peber
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir. Vend dine kartoffeltern i olie, paprika, salt og peber og bag dem i midten af ovnen i cirka 15 minutter. Lad dem derefter køle helt af, før brug.
2. Rør alle ingredienserne sammen til dressingen og anret dressingen i bunden af dit patent/to-go glas.
3. Kom de bagte kartofler i glasset efterfulgt af resten af fyldet i kontinuerlig rækkefølge.
4. Spis salaten fra glasset eller vend den på hovedet ned i en tallerken.
