Forbruger Erhverv

To-go glas med bagte kartofler og grønt Del

2 glas | 30 minutter

 

Ingredienser

Bagte kartofler

300g kartofler, små tern

Rapsolie

Drys med paprika, salt og peber

 

Fyld

1 håndfuld feldsalat

1 håndfuld cherrytomater, halveret i skiver

½ rødløg, tern

1 håndfuld fetatern

50g majs

1 lille håndfuld saltede peanuts

 

Dressing

4 spsk crème fraiche

1 spsk paprika

1 spsk sriracha sauce

1 fed hvidløg, presset

½ tsk salt og peber

 

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir. Vend dine kartoffeltern i olie, paprika, salt og peber og bag dem i midten af ovnen i cirka 15 minutter. Lad dem derefter køle helt af, før brug.

2. Rør alle ingredienserne sammen til dressingen og anret dressingen i bunden af dit patent/to-go glas.

3. Kom de bagte kartofler i glasset efterfulgt af resten af fyldet i kontinuerlig rækkefølge.

4. Spis salaten fra glasset eller vend den på hovedet ned i en tallerken.

To-go glas med bagte kartofler og grønt