4 serveringer | 45 minutter
Ingredienser:
250 g mini kartofler, koges og skæres i kvarte
3 æg, koges og skæres i kvarte
1 hoved hjertesalat brækkes i mindre stykker
1 håndfuld bredbladet persille
2 skoleagurker i skiver
6 radiser i tynde skiver
1 moden avocado i skiver
1 bdt frisk dild, pillet groft
80 g rejer
Dressing:
250 g creme fraiche 18%
2 spsk tørret dild
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog både kartofler og æg og lad begge elementer køle helt af i koldt vand. Halver kartoflerne og skær æg i kvarte.
2. Anret som det første hjertesalaten i et fad, bredbladet persille, kartofler, agurk, radiser og avocado. Anret som det sidste æg, frisk dild og rejer.
3. Rør ingredienserne til dressingen sammen og placér små klatter oven på salaten ved hjælp af en ske.