Buddha Bowl med bagte sesamkartofler
2 serveringer | 45 minutter
Ingredienser
400 g kartofler, skæres i tern
4 spsk rapsolie
2 spsk sesamfrø
1 tsk salt og peber
Fyld
¼ rød spidskål, snittes fint
4 skoleagurker, i skiver
100 g edamamebønner, optøs som anvist
1 avocado, aflange skiver
1 håndfuld blomkål, små buketter, kan købes på pose
1 håndfuld radiser, i kvarte
Dressing
4 spsk creme fraiche
1 spsk tahin
2 fed hvidløg, presset
1 øko lime, saft og skal
Topping
Ristede sesamfrø
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn pa 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir.
2. Vend dine kartoffeltern rundt med olie, sesamfrø, salt og peber og fordel derefter ud på bagepladen. Bag dem i midten af ovnen i cirka 20 minutter.
3. I mellemtiden forbereder du alt fyldet, rører dressingelementerne sammen, og rister sesamfrøene til topping af på en pande.
4. Anret elementerne i dybe skåle eller tallerkener en efter en. Top dine bowls med dressing og ristede sesamfrø
