Flammkuchen-pizza med kartofler og bacon
2 Serveringer | 25 minutter
Ingredienser
1 surdejs pizzabund, premade
250 g creme fraiche 18%
1 tsk paprika
1 tsk barbecue krydderi
Friskkværnet peber efter smag
200 g kartofler, kogte, skiver
100 g bacontern
1 skalotteløg, skiver
½ bdt rosmarin
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 250 grader varmluft og lad bagepladen være i ovnen, indtil din flammkuchen er klar.
2. Kom creme fraiche, paprika, barbecuekrydderi og peber i en skål og bland det godt sammen. Fordel derefter ”dressingen” ud over din pizzabund.
3. Fordel kartoffelskiverne ud over pizzaen, efterfulgt af skalotteløg og bacon.
4. Kom et stykke bagepapir på den varme bageplade, skrue ovnen ned til 230 grader og bag din flammkuchen i cirka 12 minutter, indtil kanterne er sprøde.
5. Top din pizza med frisk rosmarin.
