Forbruger Erhverv

Flammkuchen-pizza med kartofler og bacon Del

2 Serveringer | 25 minutter

 

Ingredienser

1 surdejs pizzabund, premade

250 g creme fraiche 18%

1 tsk paprika

1 tsk barbecue krydderi

Friskkværnet peber efter smag

200 g kartofler, kogte, skiver

100 g bacontern

1 skalotteløg, skiver

½ bdt rosmarin

 

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 250 grader varmluft og lad bagepladen være i ovnen, indtil din flammkuchen er klar.

2. Kom creme fraiche, paprika, barbecuekrydderi og peber i en skål og bland det godt sammen. Fordel derefter ”dressingen” ud over din pizzabund.

3. Fordel kartoffelskiverne ud over pizzaen, efterfulgt af skalotteløg og bacon.

4. Kom et stykke bagepapir på den varme bageplade, skrue ovnen ned til 230 grader og bag din flammkuchen i cirka 12 minutter, indtil kanterne er sprøde.

5. Top din pizza med frisk rosmarin.

Flammkuchen-pizza med kartofler og bacon