Japansk Okonomiyaki-pandekage
6-8 stk | 40 minutter
Ingredienser
100 g revede kartofler
100 g ægnudler, kogte
½ spidskål, snittet fint
½ pose revet gulerod
2 fed hvidløg, presset
2,5 dl grøntsagsbouillon
1 tsk hvidløgspulver
2 tsk soya
145 g mel
6 æg
Rapsolie
Topping
Sriracha Mayo
2 forårsløg, hakket fint
Ristede løg
Andet
Soya, på siden
Fremgangsmåde
1.Kom de revede kartofler i en skål med koldt vand og lad dem stå i 5 minutter. Gør dette af to omgange. Kom derefter kartoflerne i en si, hæld kogende vand hen over dem og lad dem derefter dryppe af.
2. Tilbered din nudler som anvist. Forbered grøntsager og pisk bouillon, hvidløgspulver, soya, mel og æg sammen i en stor skål.
3. Tilføj kartofler, nudler, spidskål, gulerødder og hvidløg til bouillonblandingen og vend blandingen godt rundt.
4. Opvarm en pande ved middelvarme med lidt olie. Tilføj en god klat pandekagedej på panden og lad pandekagerne stege i cirka 4-5 minutter, indtil de er gyldne.
5. Top dine pandekager med mayo og løg og server soya på siden.
