Forbruger Erhverv

Japansk Okonomiyaki-pandekage Del

6-8 stk | 40 minutter

 

Ingredienser

100 g revede kartofler

100 g ægnudler, kogte

½ spidskål, snittet fint

½ pose revet gulerod

2 fed hvidløg, presset

2,5 dl grøntsagsbouillon

1 tsk hvidløgspulver

2 tsk soya

145 g mel

6 æg

Rapsolie

 

Topping

Sriracha Mayo

2 forårsløg, hakket fint

Ristede løg

 

Andet

Soya, på siden

 

Fremgangsmåde

1.Kom de revede kartofler i en skål med koldt vand og lad dem stå i 5 minutter. Gør dette af to omgange. Kom derefter kartoflerne i en si, hæld kogende vand hen over dem og lad dem derefter dryppe af.

2. Tilbered din nudler som anvist. Forbered grøntsager og pisk bouillon, hvidløgspulver, soya, mel og æg sammen i en stor skål.

3. Tilføj kartofler, nudler, spidskål, gulerødder og hvidløg til bouillonblandingen og vend blandingen godt rundt.

4. Opvarm en pande ved middelvarme med lidt olie. Tilføj en god klat pandekagedej på panden og lad pandekagerne stege i cirka 4-5 minutter, indtil de er gyldne.

5. Top dine pandekager med mayo og løg og server soya på siden.

Japansk Okonomiyaki-pandekage