Forbruger Erhverv

Bagte minikartofler på fad, med bund af græsk yoghurt Del

4 serveringer | 35 minutter

 

Ingredienser

600 g små kartofler med skræl
6 spsk rapsolie
1 citron, saften
2 spsk frisk persille, hakket fint 
1 tsk salt
1 tsk friskkværnet peber

Andet
400 g græsk yoghurt

Topping
½ granatæble, kernerne
½ bdt frisk persille, finhakket
¼ citron, friskrevet skal, øko
 

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir.
2. Kom de små kartofler i en pose og ryst dem sammen med de resterende ingredienser. Fordel kartoflerne ud på bagepladen og bag dem i cirka 20 minutter, indtil sprøde.

3. Smør i mellemtiden yoghurten ud over et fad med en ske.

4. Anret de bagte kartofler ovenpå yoghurten og drys dem med granatæblekerner, frisk persille og citronskal.

Bagte minikartofler på fad, med bund af græsk yoghurt