Kartoffelsalat med bagte majs
4 Serveringer | 45 minutter
Ingredienser
1 kg små kartofler med skræl, halveret
2 majskolber, kogt, skåret af i grove stykker
½ dl olivenolie
1 tsk chiliflager
1 tsk hvidløgspulver
Salt og peber efter smag
1 stor håndfuld bredbladet persille, hakket groft
1 stort rødløg, halvmåner
100g blød feta, smuldret
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
2. Kom kartofler og majs i skål sammen med olie, chiliflager, hvidløgspulver, salt og peber og vend det hele godt rundt. Fordel derefter elementerne ud over bagepladen og bag det i ovnen i cirka 35 minutter.
3. Forbered i mellemtiden persille, løg og feta.
4. Anret de bagte kartofler og majs på et fad og drys salaten med persille, løg, feta og lidt olivenolie.
