Forbruger Erhverv

Kartoffelsalat med bagte majs Del

4 Serveringer | 45 minutter


Ingredienser

1 kg små kartofler med skræl, halveret

2 majskolber, kogt, skåret af i grove stykker

½ dl olivenolie

1 tsk chiliflager

1 tsk hvidløgspulver

Salt og peber efter smag

1 stor håndfuld bredbladet persille, hakket groft

1 stort rødløg, halvmåner

100g blød feta, smuldret

 

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.

2. Kom kartofler og majs i skål sammen med olie, chiliflager, hvidløgspulver, salt og peber og vend det hele godt rundt. Fordel derefter elementerne ud over bagepladen og bag det i ovnen i cirka 35 minutter.

3. Forbered i mellemtiden persille, løg og feta.

4. Anret de bagte kartofler og majs på et fad og drys salaten med persille, løg, feta og lidt olivenolie.

Kartoffelsalat med bagte majs