Forbruger Erhverv

Kartoffelskræl-chips med dip Del

4 Serveringer | 1 Time

 

Ingredienser

400 g rene kartoffelskræller

5 spsk rapsolie

1 tsk løgpulver

1 tsk chiliflager

1 spsk BBQ-krydderi

 

Dip

200 g hytteost

½ frisk purløg

1 tsk hvidløgspulver

Salt og peber, efter smag

 

Fremgangsmåde

1.Tænd ovnen på 180 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.

2. Kom kartoffelskrællerne I en skål sammen med de resterende ingredienser og vend det hele sammen.

3. Fordel kartoflerne ud over bagepladen og bag dem i andenøverste rille i ovnen i cirka 40 minutter, indtil de er helt sprøde.

4. I mellemtiden kommes ingredienserne til dippen i en foodprocessor. Blend det hele sammen og smag dippen til med salt og peber.

 

Kartoffelskræl-chips med dip