Forbruger Erhverv

Kartoffel-bites med bacon og cream cheese topping Del

Ingredienser:

12 små kartofler

150 g bacon, stegt

300 g natural cream cheese

1/2 bdt purløg, finthakket

1/2 bdt dild, finthakket

Salt og peber
 

Fremgangsmåde:

  • Kog kartofler med skræl i letsaltet vand til de er møre men stadig har bid. Sæt til side og køl af.
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og bacon og steg baconen i ovnen.
  • Hak den værdige bacon fint.
  • Pisk cream cheese, purløg, dild, tørret dile og peber sammen. Kom fyldet i en sprøjtepose med rundhovedet tyl. 
  • Sprøjt cream cheese på alle kartoflerne - bestem selv mængden.
  • Drys kartoflerne med bacon og evt. lidt friske krydderurter.

Kartoffel-bites med bacon og cream cheese topping