Potato stacks med chili mayo
9 Stk | 50 Minutter
Ingredienser
600 g kartofler, skrællet
30 g smeltet smør
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk paprika
2 tsk fajita pulver
Smør
100g revet goudaost
Topping
Chili mayo
Frisk purløg
Andet
Muffinform
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
2. Skær kartoflerne ud i tynde skiver og kom dem i en skål sammen med smeltet smør og hvidløg, paprika og fajita pulver. Vend det hele godt rundt.
3. Smør muffinhullerne med smør.
4. Fordel halvdelen af den revede ost ud i hullerne og læg derefter kartoffelskiver i små stakke, indtil de når kanten af formen i hvert hul. Top dem herefter med resterende ost.
5. Bag dine potato stacks i midten af ovnen i cirka 30 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
6. Tag din stacks op af formen og anret dem pa en tallerken.
7. Top dem med chili mayo og friske urter.
