Forbruger Erhverv

Stegte rodfrugter og kartofler i forskellige farver Del

4 serveringer | 55 minutter

 

Ingredienser

200 g lilla kartofler

200 g almindelige kartofler

200 g pastinak

200 g gulerødder

2 rødløg

1 håndfuld stængler frisk rosmarin

3 spsk rapsolie

1 spsk æblecidereddike

1 tsk akaciehonning

1 tsk salt

Friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 180 grader varmluft og find et ildfast fad frem.

2. Skræl rodfrugterne og skær dem i mellemstore tern. Kom ternene i en skål og vend dem rundt med olie, eddike, honning, salt og peber. Anret rodfrugterne i det ildfaste fad. Top rodfrugterne med frisk rosmarin og bag dem midt i ovnen i cirka 40 minutter. Tjek dem med en gaffel, inden de tages ud.

Stegte rodfrugter og kartofler i forskellige farver