Forbruger Erhverv

To-go Græsk Salat Del

2 Glas | 40 minutter
 

Ingredienser

 

Stegte Kartofler

350 g kartofler, skrællet, mini tern

1 spsk oregano

1 tsk citronpeber

½ tsk salt

4 spsk rapsolie

 

Fyld

1 hjertesalat, skæres i mindre stykker

250 g blandede cherrytomater, halver

½ agurk, tern

½ grøn peberfrugt, tern

1 rødløg, halvmåner

½ gl Kalamata oliven u. sten, halveret

100g blød feta, kvases.

 

Dressing

6 spsk olivenolie

2 spsk æbleeddike

2 tsk honning

2 tsk tørret oregano

2 tsk tørret basilikum

Smag til med salt og peber

 

Fremgangsmåde

1. Kom kartoffelternene på en pande sammen med krydderier og olie. Steg dem, til de er al dente og tag dem derefter af varmen. Lad dem køle helt af.

2. Forbered alt fyldet og ryst elementerne til dressingen sammen.

3. Kom som det første oliedressingen i bunden af glasset du anretter i (gem lidt til toppen). Kom kartofler ovenpå dressingen efterfulgt af alt fyldet i rækkefølgen som beskrevet.

4. Som det sidste toppes salaten med resterende oliedressing.

To-go Græsk Salat