To-go Græsk Salat
2 Glas | 40 minutter
Ingredienser
Stegte Kartofler
350 g kartofler, skrællet, mini tern
1 spsk oregano
1 tsk citronpeber
½ tsk salt
4 spsk rapsolie
Fyld
1 hjertesalat, skæres i mindre stykker
250 g blandede cherrytomater, halver
½ agurk, tern
½ grøn peberfrugt, tern
1 rødløg, halvmåner
½ gl Kalamata oliven u. sten, halveret
100g blød feta, kvases.
Dressing
6 spsk olivenolie
2 spsk æbleeddike
2 tsk honning
2 tsk tørret oregano
2 tsk tørret basilikum
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde
1. Kom kartoffelternene på en pande sammen med krydderier og olie. Steg dem, til de er al dente og tag dem derefter af varmen. Lad dem køle helt af.
2. Forbered alt fyldet og ryst elementerne til dressingen sammen.
3. Kom som det første oliedressingen i bunden af glasset du anretter i (gem lidt til toppen). Kom kartofler ovenpå dressingen efterfulgt af alt fyldet i rækkefølgen som beskrevet.
4. Som det sidste toppes salaten med resterende oliedressing.
